søndag den 20. december 2015

Entreprenører specialiserer sig


Specialistviden giver konkurrencefordele. Det kan man mærke hos Ajcon A/S i Vejle. Med en spidskompetence indenfor køl og frys er Ajcon en af de førende entreprenører, når der skal bygges køle- og frysehuse i Danmark. I virksomhedens tegnestue arbejder ingeniører og konstruktører tæt sammen for at kunne udarbejde tekniske løsninger.For at sikre virksomhedens fortsatte succes indenfor sine specialeområder, vælger ledelsen nu at styrke organisationen med to nye ansættelser.

Tempoet er højt hos Ajcon A/S i Vejle, der oplever vækst indenfor fødevareindustrien, catering, transportsektoren og medicinalindustrien. Det gør sig især gældende indenfor produktionsfaciliteter, blandt andet til køl og frys – et område der kræver specialistviden: "Ajcon er kendt for specialistviden og kompetencer indenfor entreprenør- og ingeniørfaget, der især efterspørges i byggerier til fødevare- og medicinalindustrien samt transportsektoren. Her er vores entreprenør- og ingeniørprofil en hel klar fordel. Vi opruster nu med endnu en bygningskonstruktør og entrepriseleder, fordi vi gerne vil bibeholde denne position på markedet og overfor vores kunder", lyder det fra Christian Wihrs, adm. direktør, Ajcon. Målet med de to nye ansættelser er forsat at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område. De to nye funktioner skal sikre en fortsat høj kvalitet leveret til tiden i en tid, hvor virksomheden mærker fremgang i totalentrepriser, det være sig såvel domiciler, som lager- og produktionsfaciliteter.

Ajcon A/S har leveret en del byggerier til blandt andet Agri Norcold og JN Spedition, og har dermed for alvor slået sit navn fast som specialist i køl og frys. Aktuelt opfører Ajcon et kæmpe stort transportcenter i Taulov for Blue Water Shipping og et fryselager for WP Kød.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, Vejle, medicin, virksomhed, teknologi, organisation, ansættelse, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar