Benée Huse A/S har netop offentliggjort 2012 regnskabet, som viser et overskud på ca. 1 mio. DKK. Det bedste resultat er dog de mange familier, der glade og tilfredse er flyttet ind i deres nye Benée Hus, siger Klaus Benée og tilføjer: Vi er stolte, hver gang en familie vælger os til at bygge deres nye hus. Det er et klap på skulderen og en anerkendelse af den måde, vi gør tingene på.
I husbranchen har beslutninger igennem mange år været truffet med baggrund i vi plejer . Benée Huse stiller sig ikke tilfreds med plejer , og derfor stræbes, der hele tiden efter udvikling og forbedringer.
For at sikre innovation og nytænkning arbejder Benée Huse hvert år med et nyt fokusområde. I 2012 var fokusområdet Superlavenergi, hvor firmaet opførte ét af de allerførste huse i den nye bygningsklasse 2020. Klaus Benée udtaler: Vi ved, vi er gode til at bygge huse med gode æstetiske løsninger og i rigtig god håndværksmæssig kvalitet. Men vi ved også, vi kan blive bedre. Derfor har vi gennem mange år arbejdet med fokusområder, som sørger for, at vi udvikler os, så kunderne altid får det bedst tænkelige og mest fremtidssikrede byggeri.
Benée Huses fokus har gennem årene været:
2006: Fokusområde: Den gode kommunikation med klar værdier og holdninger.
2007: Fokusområde: Bungalowen den kvadratiske bygning.
2008: Fokusområde: Tagkonstruktionen ved ensidig taghældning Betondæk.
2009: Fokusområde: Markedstilpasning.
2010: Fokusområde: Tæt / lavt byggeri.
2011: Fokusområde: Byggeoplevelse,kundetilfredshed www.anmeldhaandvaerker.dk
2012: Fokusområde: Den nye bygningsklasse 2020, bygget æstetik flot.
2013: Fokusområde: Bæredygtighed, vugge-til-vugge*, Co2 regnskab.
I forlængelse heraf forsætter Klaus Benée: Benée Huses beslutning er, at vi vil bruge betydelige ressourcer på at udvikle og levere bæredygtige løsninger til enfamiliehuse i Danmark. Det er vores mål, at presse grænsen for bæredygtigt byggeri ved at tænke innovativt og ved kontinuerligt at fastholde et højt vidensniveau. Vi tør næsten ikke sige det højt men vores mål er, at bygge et hus som over livscyklus bliver CO2 neutralt, siger ildsjælen med et smil.
Benée samarbejder med Henning Larsen Architects, GXN og Realdania Byg A/S
Ambitionsniveauet er højt. Benée Huses første og meget konkrete opgave er samarbejdet med Henning Larsen Architects, GXN og Realdania Byg A/S med projektet: Mini co2 husene i Nyborg. Se mere her: http://www.realdaniabyg.dk/projekter/minico2-husene/hus-4-det-foranderlige-hus
I Nyborg skal Benée Huse A/S opføre det foranderlige hus et spændende udviklingsprojekt med fremtidsvisionen om en CO2 neutral løsning på husets livscyklus fra vugge-til-vugge gældende for produktion af materialer, for hus, drift og for nedbrydning / genanvendelse.
For yderligere informationer kontakt: Klaus Benée på: mobil 27 11 00 97 el. mail Klaus@Benee.dk
*Vugge-til-vugge er et nyt koncept for produktion, forbrug, planlægning og design, som fokuserer på affald , og som ser alle materielle processer som del af lukkede kredsløb. Ophavsmændene til Cradle to Cradle-konceptet er Dr. Michael Braungart, der er kemiker og har en fortid i Greenpeace, og arkitekten William McDonough. Sammen arbejder de med store multinationale selskaber som Philips, Ford, Nike, Unilever, Gap, Herman Miller, Pepsi Cola m.fl. om at fremstille alt fra sko, tøj og møbler til elektronik, biler og bygninger efter disse Vugge-til-vugge principper.
Benée Huse A/S, Tilst Skolevej 27, 8381 Tilst, benee@benee.dk, telefon 70 27 00 89
Læs mere her
tags: Danmark, 2009, 2010, 2011, 2008, regnskab, 2013, 2020, Nyborg, 2020, 2012, 2007, 2006, Greenpeace, Philips, kemi, Tilst, energi, Nike, kommunikation, innovation, Ford,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar