lørdag den 28. juni 2014

Lagkage til danmarksmesteren i Billund

Dansk Byggeri besøger i dag torsdag kl. 13 borgmester Ib Kristensen med en stor lagkage for at ønske kommunen tillykke med titlen som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune - Det er både velfortjent og godt gået. Billund har gennem en længere periode taget mange tiltag, der gør en forskel for de lokale virksomheder, siger formand for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen, og uddyber:

- Senest har kommunen indgået en partnerskabsaftale med Dansk Byggeri og erhvervsskolen, hvor de tre parter i fællesskab forsøger at skabe lærepladser til alle unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse indenfor byggeri og anlæg.

Det er på baggrund af Dansk Byggeris analyse af 30 forskellige indikatorer om alt fra jobcentrenes indsats til byggesagsbehandlingstid og åbningstider på genbrugspladserne, at Billund er udpeget som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune.

Formanden for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen, og regionskonsulent for Dansk Byggeri Sydjylland, Peter H. Wagner, ankommer i dag torsdag kl. 13 til rådhuset i Grindsted med en vinder-lagkage til borgmester Ib Kristensen.

- Mens vi fejrer Billund skal vi dog også huske at sige stort tillykke til Vejen, Varde og Aabenraa, som også ligger helt i top som landets anden, ottende og tiende mest erhvervsvenlige kommune. Det er godt gået og vigtigt for virksomhederne, at kommunerne leverer en service til det lokale erhvervsliv, der ligger helt i top, siger Michael Mathiesen.

Formand for Dansk Byggeri Sydjylland, Michael Mathiesen, vil holde en tale for borgmesteren og medarbejderne, mens der spises lagkage. Arrangementet er åbent for pressen.

Læs mere her

tags: Danmark, Billund, borgmester, uddannelse, virksomhed, Aabenraa, jobcentre, rådhus, Grindsted,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar