torsdag den 28. februar 2013

XL-BYG kickstarter byggelysten i Danmark med stor kampagne

Hjulene i Danmark skal op i omdrejninger, og håndværkerne skal ud på landevejene igen efter en lang nedtursperiode for byggebranchen. XL-BYG kæden bidrager aktivt med en omfattende kickstart kampagne, der bl.a. skydes i gang med en stor konkurrence, hvor hovedgevinsten er en ordentlig håndværkerbil fyldt med værktøj.

Foråret er på vej og dermed starten på højsæsonen ikke bare for hus- & havefolket, men også for landets mange bygningshåndværkere, der længe har gået og ventet på bedre tider. Med en kæmpe forårskampagne sparker XL-BYG gang i danskernes bygge- og projektlyst, så landets håndværksvirksomheder atter kan komme i positiv fremdrift. Kædens hidtil mest omfattende markedsføringskampagne skydes i gang med en stor konkurrence, hvor en heldig håndværker kan vinde intet mindre end en ordentlig håndværkerbil fyldt med værktøj.

En bil - den ultimative præmie for håndværkeren
Med den store konkurrence får landets håndværkere en enestående mulighed for at vinde en fed VW Transporter Edition. Bilen er en specialmodel, der er udstyret med masser af lækre detaljer.

Finanskrisen har været hård for mange håndværkere, især dem der arbejder indenfor byggeriet, påpeger marketingchef Alice Monberg, der forsætter, - men nu sætter vi alle sejl til for at påvirke danskernes bygge- og projektlyst, så der kan komme gang i hjulene i byggebranchen igen. Vort bidrag til at vende udviklingen er kædens hidtil største markedsføringsindsats nogensinde, som håndværkerne i høj grad kan få glæde af. Og samtidig giver vi så en heldig håndværker muligheden for at kunne rykke ud til kunderne i en ordentlig og veludstyret håndværkerbil.

Fem uger fulde af spænding
Over fem uger trækkes der hver uge en finaledeltager i konkurrencen. Lodtrækningen filmes, og filmen lægges ud på XL-BYG kædens hjemmeside, hvor du hver uge kan gå ind og se, om du er finalist. XL-BYG etablerer et særligt konkurrenceområde på sin hjemmeside, hvor interesserede kan læse meget mere om selve konkurrencen og alle bidragyderne. De fem finaledeltagere samt den endelige vinder af konkurrencen får direkte besked fra XL-BYG.

Hent en konkurrencetalon på www.XL-BYG.dk

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på www.xl-byg.dk og hente en konkurrencetalon, som skal afleveres i din lokale XL-BYG forretning, når du har udfyldt den.

Den heldige vinder af bilen udtrækkes fredag den 19. april 2013.
For yderligere oplysninger, kontakt marketingchef i XL-BYG Alice Monberg på tlf. 2083 0013.

Billedtekst
XL-BYG kædens bidrag til kickstart af Danmarks økonomi er denne lækre VW Transporter Edition, som XL-BYG sætter på højkant i sin store forårskonkurrence fra uge 10 og fem uger frem.

Lidt om bilen

VW Transporter Edition. Specialmodel med mange lækre udstyrsdetaljer, eksempelvis speciallakering og superseje 17 sorte alufælge. Derudover er den udstyret med den bomstærke 140 hk, TDI motor, som endda kører 14,5 km/l. Bilen er vist med ekstraudstyr.


Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, bilen, økonomi, 2013, Finanskrise, VW, virksomhed, landevej, konkurrence, XL-BYG, fælg, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar