tirsdag den 19. marts 2013

?isbjerget? er scoop for Aarhus

Byggeriet isbjerget vinder international arkitekturpris. Sagt på fremvisning: isbjerget er så anderledes end resten af Aarhus

Årets boligbyggeri er isbjerget , der lige nu er ved at blive opført og beboet på havnefronten i Aarhus Ø.

Det spektakulære og elegante byggeri løb med den fornemme hæder ved en prisuddeling i aftes i Cannes. Det skete ved den prestigefyldte og internationale ejendomskonference Mipim.

PensionDanmark er bygherre, byggeriet er tegnet af Cebra, JDS Architects og Louis Paillard, og salg og udlejning står home Aarhus City for. Mens bygherre og arkitekter modtog prisen i Cannes, arbejdede home Århus City hjemme.

Det er en god dag for Aarhus. For det giver ekstra prestige og opmærksomhed om den forvandling, der lige nu finder sted på havnefronten i Aarhus. Byggeriet sætter byen på verdenskortet, og det er med til at give bydelen en profil, der vil smitte af på hele Aarhus Ø. Stort tillykke til PensionDanmark og arkitekterne bag. Og det er også en god dag at være ejendomsmægler, siger indehaver og statsaut. ejendomsmægler Annette Rønne fra home Århus-Østjylland.

I århusianske turistkredse omtales byggeriet som et scoop for byen. Billedlig talt, når de store krydstogtskibe ligger til kaj i Aarhus, møder de isbjerget som en portal til Norden

Ejendomsmægleren forbereder sig på en tid med ekstra fremvisninger i byggeriet. 70 lejligheder ud af 149 udbudte er afsat enten solgt eller udlejet. Og interessen ved eksempelvis Åbent Hus er enorm stor.

Det er udsigten, lyset og den spændende arkitektur, der trækker og selvfølgelig nærheden til byens liv og skoven. Som det er hørt på en fremvisning: isbjerget er så anderledes end resten af Aarhus, siger Annette Rønne.

Den karakteristiske bygning rejser sig i 10 etager oven på den tilhørende parkeringskælder. Lejlighederne er i størrelser fra 55 kvm. til 227 kvm. Mange boliger har havudsigt, og flere er med panoramaudsigt, der strækker sig fra Aarhus by og bevæger sig over Marselisborg Skov, Aarhus Bugt, Samsø, Kalø Vig og hele vejen til Helgenæs og Sletterhage.

Læs mere om projektet her: http://home.dk/isbjerget

Der er Åbent Hus igen 24. marts fra kl. 13-15 eller fremvisning efter forudgående aftale.

Læs mere her

tags: Danmark, Århus, Marselisborg, portal, Østjylland, Cannes, Samsø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar