lørdag den 23. marts 2013

Ny version af Tekla Structures

Tekla Structures 19 BIM-software er klar med forbedrede arbejdsgange til alle materialer og konstruktioner

Med Teklas seneste udgave af sin bygningsinformationsmodellering BIM - får virksomheder i byggebranchen stor hjælp til at udnytte de stadige forandringer i branchen. I byggeprojekter er det vitalt med indsigt, og Tekla Structures indeholder nu funktioner og egenskaber, der gør forståelsen af opgaven nemmere og nedsætter risiciene.

Synlighed giver overskuelighed og med redskabet Weld Visualization i Tekla Structures 19 vises svejsningerne direkte i modellen uden behov for fortolkning af andre dialoger. Oprettelse af sektionsvisninger (Section View Creation) sker visuelt. Kurveformer bliver blødere, og da softwaren kommunikerer med produktionsmaskinerne, kan disse former også produceres blødt svungne.

Med Model Organizer, kan Tekla-brugeren sortere og strukturere sine modeller efter arbejdstegninger, entrepriser eller sekvensering. Der indgår også et værktøj, der hurtigt kan udregne vægte og mængder for dele, grupper, faser og forløb.
Vi vil hjælpe byggebranchen med at forbedre bundlinjeresultatet uanset de materialer, de anvender", udtaler Teklas Executive Vice President, Deputy CEO og GM for Trimble Buildings Structures Division Risto Räty og forklarer:
Bedre planlægning og overslag, forståelse af arbejdet og minimering af fejl med Tekla er bestemt vigtige konkurrenceparametre.

For de virksomheder, der arbejder med beton, giver Teklas Structures 19 nye muligheder. Softwarens betonfunktionaliteter, "Cast in Place", giver betonbyggere og -konstruktører de værktøjer, de har brug for til præcis modellering, planlægning og støbning. Strømmen af information gennem projekterne sikrer Tekla Structures 19 med såvel nye som forbedrede links direkte til produktions- og anden software. Komplekse former, såsom spiralarmering, er lette at eksportere til IFC, så de kan bruges af andre projektdeltagere.

Samtidig er hjælpen lige ved hånden: Tekla User Assistance, der er en ny interaktiv onlinehjælp og egensupport, er kun et klik væk. Det er et godt supplement til det sæt værktøjer, som hjælper Tekla-brugeren til at forbedre sin BIM-ekspertise og og opnå større faglighed.
BIM-softwaren Tekla Structures, som blev lanceret i 2004, er det foretrukne værktøj blandt byggefagfolk verden over til at modellere, specificere, fabrikere og opføre mange af de bygninger, broer, sportsanlæg og andet byggeri, som omgiver os. Det fungerer perfekt sammen med Tekla BIMsight, det gratis værktøj til koordinering af byggeprojekter.

Oplysninger og download, se www.teklastructures.com.

Billeder til pressebrug: http://tekla.digtator.fi:80/public/8008e1a2f459.aspx

Yderligere oplysninger

Risto Räty, Teklas Executive Vice President og Deputy CEO og GM for Trimble Buildings Structures Division, tlf. +358 30 661 1781, risto.raty (at) tekla.com

Martin Birk, direktør, Tekla Danmark, tlf. +45 36 91 51 51

Tekla
Tekla er en drivkraft i udviklingen af digitale informationsmodeller og gør bygge- og infrastrukturindustrien mere konkurrencedygtig. Tekla blev grundlagt i 1966 og har i dag kunder i 100 lande, kontorer i 15 lande og et globalt partnernetværk. Tekla blev en del af Trimble Buildings Group i 2011.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, direktør, virksomhed, faglighed, konkurrence, GM, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar